Uw winkel had nog nooit zoveel verkooppower!

Met uw point of sale materialen geproduceerd door Print Power Media presenteert u uw product in een fantastische kwaliteit aan uw publiek. Print Power Media beschikt over een uitgekiend productieproces met een voor u een handig gekoppeld voorraadbeheer- en bestelsysteem.  De hele productieketen wordt geborgd in uw en onze organisatie. Zo kunt u snel en effectief reageren op vragen van uw verkoopafdeling, vanaf een oplage van één stuks.

Ook voor aanvullende materialen kunt u bij ons terecht. Zo hangen uw plafondhangers aan de beste beugels, staan uw displays in de mooiste sokkels en hangen uw wandposters, desgewenst voorzien van ledverlichting, hufterproof in uw winkel of stand. En als het niet te koop is maken we het zelf. Niet voor niets produceren we hoogwaardig promotiemateriaal voor bijvoorbeeld parfumerieketens, autodealers en reclamebureau’s met bijzondere eisen.

Wat heeft u nodig?

Spectaculair point of sale materiaal. Wat heeft u nodig? *
Adres:
Verificatie: