06 aug
OnderhoudNL Opleidingen zitblik, gemaakt door PrintPowerMedia met het ontwerp van MZOEM Reclamebureau

Nieuw bij PrintPowerMedia: het zitblik!

Ken je deze nog?

Wat in de jaren 70 door bekende frisdrankfabrikanten in menig huishouden te vinden was heeft MZOEM Reclamebureau opnieuw uitgevonden: het zitblik. PrintPowerMedia heeft de unieke productielijn opgezet. De zitblikken zijn leverbaar in elk denkbaar full colour design en voorzien van een kussen, eventueel met opdruk. Desgewenst in een oplage vanaf 1 stuk. Erg leuk als reclame-object of als zitje in de wachtkamer of op de beursstand. En prijstechnisch ook nog een fraai gepersonaliseerd relatiegeschenk.

Bel Marco van Zwol voor excellent maatwerk: 06 5524 3370 of klik hier.

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *